Vain yritysasiakkaille  

Vain yritysasiakkaille

Asiakaspalvelu 010-308 4500

Nopea palvelu

Yli 20,000 tuotetta

Ferrometal

Laatu ja sertifikaatit

Ferrometal laatu

Asiakkaamme C -nimikkeet ovat meidän A -nimikkeitä

Asiakkaamme operoivat hyvin erilaisilla toimialoilla. Toimitamme kiinnitystarvikkeita niin raskaaseen koneenrakennukseen, ajoneuvoteollisuuteen kuin rakennusalalla toimiviin asennus- ja saneerausliikkeisiin. Kaikille yhteistä on kuitenkin se, että he luottavat Ferrometalin toimittamiin laadukkaisiin kiinnitystarvikkeisiin. Ferrometal on kiinnitystarvikkeiden asiantuntija.

Ferrometal laatu

Hyväksyttävä laatutaso - AQL

Ferrometal tarkastaa omassa laadunvalvonnassaan sisään tulevaa tavaraa oman, kirjatun tarkastussuunnitelmansa mukaisesti, joka pohjautuu kansainväliseen laatu standardiin ISO 3269: 2019 Fasteners – Acceptance inspection, ellei muuta ole sovittu valmistajan ja ostajan kesken tilausta tehdessä. Standardi esittelee tuotteille tarkastuskriteerit ja –prosessit sekä AQL:n (Acceptable Quality Level), joka on tilastollinen menetelmä tuotelaadun toteamiseksi vastaanottotarkastuksessa.

Ferrometal laatu

Valmistaja tekee laadun, Ferrometalissa se vielä kerran varmistetaan

Ferrometal hankkii toimittamansa kiinnitystarvikkeet suoraan laadukkaiksi todetuilta valmistajilta, ilman välikäsiä. Toimittaja hyväksytään käytettäväksi joko oman tai konsernin suorittaman tehdasauditoin tai muun riittäväksi todetun toimenpiteen kautta.

Valmistajilla on käytössä omat laatujärjestelmät, jotka velvoittavat heitä suorittamaan tuotannonaikaista laaduntarkkailua. Toimituksen saapuessa Ferrometaliin, toiminnanohjausjärjestelmä ohjaa sen omaan laadunvalvontaamme. Tarkastuspöytäkirja sekä toimitukseen mahdollisesti liittyvä materiaalitodistus (esim. EN 10204 3.1) tallennetaan sähköiseen tietokantaan vähintään 10 vuodeksi.

ferrometal