Vain yritysasiakkaille  

Vain yritysasiakkaille

Asiakaspalvelu 010-308 4500

Nopea palvelu

Yli 20,000 tuotetta

Ferrometal

Ratkaisut & Laatu

Teollisuus

Teollisuudelle Ferrometal on innovatiivinen, uusinta teknologiaa hyödyntävä kumppani. Ferrometallin Rfid – Kanban ratkaisuilla saavutetaan kiistatonta nopeutta ja luotettavuutta pientarvikelogistiikan hoitamiseen aina valmistajilta suoraan kokoonpanopisteisiin. Tehokkaasti, oikea-aikaisesti ja luotettavasti.

Projektit

Ferrometal hallitsee sekä rakentamisen, että teollisuuden projektitoimitukset sujuvasti. Toimitamme jatkuvasti erilaisia, asiakkaiden ohjeiden mukaisesti valmisteltuja projektitoimituksia niin Suomeen kuin asiakkaidemme työmaille tai kumppaneille eri puolilla maailmaa. Laatikko ja lavatoimituksista aina asennuskontteihin.

Jälleenmyynti

Jälleenmyyjämme operoivat eri tyyppisten loppuasiakkaiden kanssa, kuluttajista rakentajiin ja aina teollisuuden loppuasiakkaisiin ja kunnossapitoon. Kaikille eri asiakaskunnan kanssa asioiville jälleenmyyjille löytyy asiakkaan tarpeeseen parhaiten sopiva toimintamalli ja myymälä esillepano valikoimineen. Kysy lisää myynnistämme!

Lataa Ferrometal mobiilisovellus puhelimeesi Appstoresta tai Google Playstä

Lataa FmOne sovellus puhelimeesi

Lataa Fix master ruuvivalitsin puhelimeesi

Suunnittelijat ja alan toimistot

Ferrometal on kiinnittämisen asiantuntija. Tunnemme erilaiset kiinnittämisen haasteet ja osaamme tarjota niihin ratkaisuja. Järjestämmekin säännöllisesti koulutuksia asiakasyrityksillemme sekä heidän suunnittelukumppaneilleen. Mietimme ja toteutamme ratkaisuja yhdessä kumppaneidemme kanssa. Kysy lisää asiasta ferrometallin myynnistä.

ferrometal