Vain yritysasiakkaille  

Vain yritysasiakkaille

Asiakaspalvelu 010-308 4500

Nopea palvelu

Yli 20,000 tuotetta

Ferrometal

Ferrometal – kumppanisi pientarvikelogistiikkaan!

Ferrometal tarjoaa kiinnitystarvikkeet ja piirustuksien mukaiset pienkomponentit sekä palveluratkaisut teollisuuden kokoonpanoon ja asennuksiin. Ferrometal on myös kumppani teollisuuden ja rakentamisen parissa toimiville kiinnitystarvikejälleenmyyjille.

Ferrometal on teollisuuden ja jälleenmyyjien luotettava kiinnitys- ja pientarvikkeiden toimittaja Itämeren alueella. Toimitusnopeutemme ja varmuutemme on alan huippua. Älykkäiden ratkaisujemme avulla tuotanto pysyy aikataulussa eikä joudu myymään sitä kuuluisaa ”ei oota”.

Olemme pientarvikelogistiikan edelläkävijä. Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja asiakkaidemme toiminnan tehostamiseen. Ratkaisumme sopivat niin teollisuuden LEAN-mallin parantamiseen kuin myymälöiden varastosaldojen ja hyllytavaran ajantasaiseen ylläpitoon ja seurantaan. Tehtaat, rakennusliikkeet ja rautakaupat ovat saaneet merkittäviä hyötyjä älykkäiden ratkaisujemme ja laadukkaiden kiinnitystuotteidemme avulla.

”Ei vain toimittaja, vaan liiketoiminnan ja
tuotannon jatkuvuuden varmistaja.”

Olemme toimineet pientarvikelogistiikan alalla jo menestyksekkäät 45 vuotta. Toiminnan peruspilareita ovat uusien teknologisten ratkaisujen innovointi ja hyödyntäminen teollisuuden aloilla. Ferrometal on osa maailmanlaajuisesti tunnettua ja luotettua Würth-konsernia.

Ferrometal

Kiinnitystarvikkeet nopealla toimituksella – jopa huomiseksi

Olemme varmasti jokainen joskus kohdanneet tilanteen, jossa tuotteet olisi pitänyt olla toimitettuna jo eilen. Tämä on skenaario, johon Ferrometal erityisesti tarjoaa ratkaisua. Älykkään verkkokauppamme ja älytuotteiden avulla pyrimme osaltamme ennalta ehkäisemään asiakkaidemme tilanteet, joissa tarvikkeet pääsisivät loppumaan.

Tuotannon ei tarvitse enää kyykätä, koska kiinnikkeet pääsivät loppumaan. Älykkäiden kotiinkutsutilausten avulla tarvittavat tarvikkeet löytyvät aina hyllystä niin tehtaissa kuin myymälöissäkin. Tutustu älyratkaisuihimme täällä.

”Toimitusvarmuutemme on yli 99%”

Ferrometal yhteistyökumppanina pientarvikelogistiikkaan

1. Globaali, mutta paikallinen toimija

Ferrometal on osa globaalia Würth-konsernia. Käytössämme on suuren toimijan verkostot ja teknologia ja paikallisen toimijan ketteryys. Toimitamme tilaukset nopeasti ja varmasti ympäri Suomen. Toimitusvarmuutemme on yli 99 %.

2. Laaja valikoima laadukkaita kiinnitystarvikkeita

Meillä on laaja, yli 60 000 tuotenimikkeen valikoima, josta löytyy pien- ja kiinnitystarvikkeet asiakkaidemme monipuolisiin tarpeisiin. Olemme tarkkoja tuotteidemme laadusta ja laatua valvotaan niin tuotantovaiheessa kuin omissa laatulaboratorioissamme.

3. Kiinnittämisen asiantuntijat palveluksessasi

Uskomme tuotteisiimme, mutta emme olisi mitään ilman asiantuntevaa tiimiämme. Autamme asiakkaitamme saamaan parhaimman hyödyn irti teknologisista ratkaisuistamme. Asiakaspalvelumme ja myyntimme auttaa kaikissa tilanteissa.

Asiakaspalvelumme tavoitat maanantaista perjantaihin klo 7-16, katso yhteystiedot täältä .

4. Älykkäät ratkaisut pientarvikelogistiikkaan

Kehittämämme älykkäät ratkaisut pientarvikelogistiikan hoitamiseen tarjoavat konkreettista ja tehokasta hyötyä asiakkaillemme tehtaissa ja kokoonpanopisteissä. Älyratkaisujen avulla voidaan hallita teollisuuden ja rakentamisen asennus- ja tuotantoprojekteja sekä myymälöiden varastosaldoja ja esillepanoa.

Lue lisää Ferrometallin ratkaisuista ja laadusta.

Meille on ensiarvoisen tärkeää lunastaa lupauksemme ja asiakkaamme ovatkin kiittäneet luotettavuuttamme, mikä meidän tapauksessamme tarkoittaa sitä, että pysymme sovitussa hinnassa ja aikataulussa. Voit lukea lisää asiakkaidemme kokemuksista täältä.

Älyverkkokauppa

Verkkokauppamme on enemmän kuin valikoima tuotteita. Verkkokauppamme on älykäs tietoportaali, jossa sinulla on yli 20 000 tuotenimikettä hiiren napsautuksen päässä. Älyverkkokauppamme avulla tilausten tekeminen, käsitteleminen ja hallinta on helppoa.

Nopealla ja tarkalla EAN-koodilukijalla teet varastotäydennykset helposti ja nopeasti niin myymälän kuin tehtaan varastoihin. Tilausten seurannasta voit halutessasi tarkistaa toimituksesi tilanteen kätevästi ja kehittyneen tuotehaun (DIN/ISO) löydät tarvittavat tuotteet kätevästi.

Älyverkkokaupassamme sinulla on aina tilausta nopeuttavat tilauspohjat käytössäsi. Tilauspohjiin saat luetteloitua tarvittavat tuotteet valmiiksi, esimerkiksi projekti- tai hyllykohtaisesti. Ferrometallin älykäs verkkokauppa on integroitavissa ERP-järjestelmääsi.

Voit tutustua paremmin ratkaisuihimme ja tuotevalikoimaamme tai olla suoraan yhteydessä asiantuntijatiimiimme. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä pienkiinniketarvikkeisiin tai tarvikelogistiikkaan liittyen.

Ota yhteyttä myyntiimme!

ferrometal