Vain yritysasiakkaille  

Vain yritysasiakkaille

Asiakaspalvelu 010-308 4500

Nopea palvelu

Yli 20,000 tuotetta

ASIAKKAAMME

Olemme luotettu yhteistyökumppani ja asiakkaidemme on mahdollista tehostaa omien resurssiensa käyttöä ja parantaa prosessiensa tuottavuutta ja laatua. Palvelemme seuraavia asiakasryhmiä heidän tarpeissaan.

Ferrometal teollisuus asiakkaat

TEOLLISUUS

Uusinta teknologiaa hyödyntävien Lean-ratkaisujemme avulla teollisuusasiakkaamme voivat antaa pientarvikelogistiikan osittain tai kokonaan hoidettavaksemme, aina kokoonpanopisteisiin asti. Tehokkaasti, oikea-aikaisesti ja luotettavasti.

Kuva Länsimetro Oy by Janne Lehtinen

Kuva Länsimetro Oy by Janne Lehtinen

PROJEKTIT

Hallitsemme vuosikymmenien kokemuksellamme rakentamisen ja teollisuuden projektitoimitukset. Toimitamme optimoidusti projektin edetessä asiakkaiden ohjeiden mukaisesti valmisteltuja projektitoimituksia niin Suomeen kuin asiakkaidemme työmaille - tai kumppaneille eri puolille maailmaa. Laatikko- ja lavatoimituksina tai asennuskontteihin.

Jälleenmyyjät

JÄLLEENMYYNTI

Älykkäät myymäläratkaisumme huolehtivat siitä, että myymälän täydennystoimitukset on optimoitu oikea-aikaisiksi ja tyhjiä hyllypaikkoja ei pääse syntymään. Eri asiakasryhmille löytyy näyttävä ja opastava esillepano sekä sopiva toimintamalli, olipa kyse kuluttajista, rakentajista, teollisuusasiakkaista tai kunnossapidosta.

Suunnittelijat

SUUNNITTELIJAT JA ALAN TOIMISTOT

Olemme kiinnittämisen asiantuntija ja tarjoamme suunnittelijoille tietoa, koulutusta ja älykkäitä ohjelmistoja, jotka ottavat huomioon kunkin käyttösovelluksen vaatimukset ja standardit. Kehitämme yhdessä kumppaniemme kanssa ratkaisuja kiinnittämisen haasteisiin.

MEISTÄ SANOTTUA

Meistä sanottua