Vain yritysasiakkaille  

Vain yritysasiakkaille

Asiakaspalvelu 010-308 4500

Nopea palvelu

Yli 20,000 tuotetta

Ferrometal

Automatisoitu kotiinkutsu (sekä VMI) tehostaa hankinnan tilausprosessia

Automatisoitu kotiinkutsu on tilausprosessi, joka perustuu LEAN-ajatteluun. Järjestelmän luoma kotiinkutsutilaus automatisoi tilausprosessin, sujuvoittaen sekä itse tilaus- ja toimitusprosessia kuin varsinaista tuotantoakin. Kotiinkutsuautomatiikka sopii niin tehtaisiin ja tuotantolaitoksiin kuin jälleenmyyjillekin varastosaldojen reaaliaikaiseen ylläpitoon.

Tarjoamme erilaiset tehokkaiksi todetut ratkaisut automatisoituun hankintaan. Esimerkkejä tarjoamistamme automaattisista kotiinkutsu- sekä imuohjausratkaisuista ovat mm. Fm Kanban RFID, EDI - yhteydet sekä CleverSystem.

IoT automatiikka eliminoi viiveet ja virheet

IoT (esineiden internet) ratkaisujen kiistattomat hyödyt löytyvät hallittavuudesta, ennakoinnista, toiminnan tehokkuudesta ja virheiden eliminoinnista. Meillä on asiakkaita eri aloilta, jotka käyttävät esimerkiksi Clever-ratkaisuja. Järjestelmämme skaalautuvat helposti isoihinkin volyymeihin, mutta on kustannustehokas myös pienemmissä tilausmäärissä. IoT pohjainen monitorointi ja hallinta tekee järjestelmän käytöstä ja ylläpidosta helppoa ja nopeaa.

Käyttökohteita erilaisille Clever- ja kotiinkutsujärjestelmille ovat teollisuuden ja logistiikan alan lisäksi myös erilaiset vähittäisliikkeet, jotka hyödyntävät järjestelmiä niin hyllyissä, ottolaatikoissa, kuormalavoissa kuin displayssä. Lisäksi järjestelmät sopivat käyttöön erilaisiin projekteihin, rakennustyömaille tai vaikka sairaaloihin, joissa virheiden minimointi on elintärkeää.

Miksi automatisoitu kotiinkutsu on kustannustehokas?

1. Ennakointi – Hyllytavara ei koskaan pääse loppumaan ennakoimattomasti, kun järjestelmä pitää huolen täydennystilauksesta ajallaan.

2. Tarkkuus – Älykäs järjestelmä toimii tarkasti ja virheettömästi. Näin ei synny tuotanto- tai myyntikatkoksia, kun inhimilliset virheet on eliminoitu.

3. Toiminnan tehokkuus – Tuotannon tehokkuus kasvaa, kun henkilötyötunteja ei kulu hyllytilanteiden tarkkailuun, viivakoodien lukemiseen ja tilausten tekemiseen.

4. Varaston arvo – Kun tilausprosessi on optimoitu, ei tarvita enää puskurivarastoja, vaan täydennykset hoituvat ennakoidusti ja ajallaan automaattisesti.

5. Läpinäkyvyys – Prosessi on kaikille avoin ja varastosaldoja ja tapahtumia voi tarkastella helposti kaikki halukkaat. Poikkeamat voidaan helposti bongata ja voidaan tehdä päätöksiä tai kehitystyötä niiden pohjalta.

Oikea määrä tarvikkeita oikeaan aikaan

Aito Lean-optimoitu tuotanto huomioi myös inhimillisten virheiden ja unohdusten mahdollisuudet ja eliminoi ne. Esimerkiksi CleverBin-järjestelmämmeon paikkariippumaton, ennakoiva ja automaattinen järjestelmä C-osien hallintaan tarpeiden mukaisesti.

Tehokkuutta tuotantoon

Automaattinen kotiinkutsuteknologia tekee päivittäisestä työskentelystä helppoa. Näin tilaus käy helposti esimerkiksi Fm Kanban RFID:n avulla, kun tehtaan tai myymälän hyllyssä huomataan tyhjentynyt laatikko:

- Tyhjä laatikko siirretään hylly palautushyllyyn

- Palautushylly tunnistaa laatikon koodin avulla ja lähettää tilauksen langattomasti meille

- Tilaus siirtyy logistiikkajonoomme ja tarvittavat tuotteet kerätään toimitusta varten

- Toimitus lähtee saman työpäivän aikana ja toimitamme tuotteet suoraan hyllylle

- Kuljetamme tyhjät laatikot pois

- Tuotanto pysyy käynnissä häiriöttömästi ja työpisteellä on aina oikea määrä tarvikkeita!

Teknologia hoitaa tilauksen, me toimituksen

Asiantuntijamme auttavat juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun, aina järjestelmän valinnasta erilaisten ottolaatikoiden koon ja määrän valintaan asti. Automatisoitu pientarvikelogistiikka vapauttaa aikaa ydinliiketoimintaan, kun toimitukset, täydennykset ja tuotanto toimii häiriöttä.

Toimitamme tilatut tarvikkeet nopeasti jopa seuraavan päivän aikana ja kannamme tuotteet hyllyyn ja kuljetamme luetut tyhjät laatikot pois.

Huolehdimme vaativienkin tarvikevarastojen ylläpidosta nykyaikaisen teknologian avulla. Tarjoamme erilaiset älytuotteet niin varastohyllyistä älypuhelinohjaukseen. Meiltä saat ratkaisut pientarvikelogistiikkaan vuosien kokemuksella.

Kysy lisää automaattisista hankinnan ratkaisuistamme

Ferrometal-mobiilisovellus yritysasiakkaille

VMI-ratkaisujen lisäksi yritysasiakkaamme voivat ottaa käyttöön mobiilisovelluksen, jolloin verkkokauppamme on käden ulottuvilla. Kirjautumalla omilla tunnuksilla mobiiliverkkokauppaamme näkee mm. aina ajan tasalla olevat saatavuustiedot, omien toimitusten seurannan, tilauspohjat toistuviin tilauksiin ja voi tehdä EAN-viivakoodilukijan avulla varastotäydennykset helposti ja nopeasti. Olemme avoinna 24/7.

ferrometal