Vain yritysasiakkaille  

Vain yritysasiakkaille

Asiakaspalvelu 010-308 4500

Nopea palvelu

Yli 20,000 tuotetta

Ferrometal

Älykkäät hyllyratkaisut varastointiin ja esillepanoon

Kivijalkaliikkeissä hyllyjärjestelmät ovat tärkeä osa myyntiä. Usein rautakauppaan tai muuhun rakentamiseen erikoistuneeseen myymälään asteleva tietää tuotteen, jota on etsimässä ja sen on löydyttävä mieluiten mahdollisimman nopeasti.

Kiinnitystarvikkeiden valikoima on usein valtava ja asiakkaiden voi olla vaikea löytää oikean kokoisia ruuveja ja kiinnikkeitä, vaikka olisi muistilista mukana. Hyvät tuoteinformaatiot ja asiakasopasteet auttavat asiakasta löytämään etsimänsä nopeammin.

Miksi tuotteiden myyntipaikkojen järjestys merkitsee?

Asiakkaiden näkökulmasta on ensisijaisen tärkeää, että tuotteet on sijoiteltu siististi ja tuotemerkit näkyvästi. Näin on helppoa löytää etsimänsä ja käynnistä jää hyvä asiakaskokemus.

Henkilökunnan näkökulmasta taas erityisesti hyllyjen täyttämisen ja tarvikkeiden tilaamisen tulee olla mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, jolloin jää enemmän aikaa asiakaspalvelutyöhön.

Olemme huomanneet, että selkeät hyllyjärjestykset ja asiakkaiden opastus lisää kustannustehokkuutta. Pienkiinnitystarvikkeiden jälleenmyynnissä asiakkaan ostos voi olla pieni ja keskiostoksen hinta matala, on edullisempaa, että asiakas löytää etsimänsä helposti itse.

Itsepalvelu on kaupan alalla kasvava trendi, ja asiakkaat usein haluavat hakea ostoksensa ja poistua liikkeestä nopeasti. Näin ollen myös henkilökunnalla jää enemmän aikaa asiakaspalveluun niille asiakkaille, jotka tarvitsevat enemmän apua ja konsultaatiota.

Kustannustehokkaat hyllyjärjestelmät

Miltä kuulostaa hyllyratkaisu, joka myy puolestasi ja täyttyykin kuin itsestään? No kuulostaisi se meistäkin aika uskomattomalta, jos se ei olisi oma tuotteemme.

Pienen ruuvin löytyminen nopeasti myymälästä on iso juttu! Fix master CleverStore on kiinnitystarvikkeille suunniteltu myymäläjärjestelmä, joka pitää tuotteet vaaterissa ja tekee kiinnitystarvikkeiden hyllytäydennyksestä helppoa.

Fix master CleverStoren hyödyt:

• Kiinnitystarvikkeille suunniteltu
• Omat paikat irtotavaroille ja rasioille
• Tuoteopasteet näkyvillä
• Helposti muunneltavat hyllytasot tarpeiden mukaan
• Tuotteiden hyllyttäminen on helppoa ja nopeaa
• Soveltuu myymälöihin ja teollisuusympäristöön

Automaattinen pientarvikelogistiikka

Hyllyratkaisuihimme kuuluu myös CleverSystem, joka on paitsi toimiva hyllyjärjestelmä, mutta myös älykäs ennakoiva tilausjärjestelmä. Myymälässä ei tarvitse enää myydä ”ei oota”, sillä hyllyratkaisumme toimittavat tilauksen meille automaattisesti jo ennen kuin tavara ehtii loppua.

Clever-järjestelmällä on useita erilaisia käyttösovelluksia ja tilaussignaalit lähtevät myös muiden toimittajien järjestelmiin. Järjestelmä vapauttaa myymälän resursseja tilausten tekemisestä tärkeään asiakaspalvelutyöhön.

Älykkäät hyllyjärjestelmät

Älyratkaisuilla lisää tehokkuutta myyntiin

Clever-järjestelmässä on lukija, Clever-sensori, joka tarkkailee tuotteiden määrää hyllyssä. Se laskee jopa irtotavaroiden määrän ottolaatikoissa. Järjestelmä osaa lukea niin tuotteet itsessään, laatikot, kiekot, komponentin ja jopa kuormalavat. CleverSystem on paikkariippumaton ja toimii myös teollisuusympäristössä, esimerkiksi tehtaan asennuspisteillä.

Kun määritelty tilauspiste alittuu, järjestelmä tekee mobiiliyhteyden kautta tilauksen meille. Ferrometal (tai muu toimittaja) toimittaa tavaran ja tuotteet hyllytetään suoraan omille hyllypaikoilleen.

Ferrometalin hyllyratkaisut palvelevat koko konseptin arvoketjua, aina tehokkaista tuotetilauksista varastointiin ja esillepanoon.

ferrometal